Nieuw!! Bijenwasdoeken van ecologische katoen

Gister heb ik mijn 1000e bijenwasdoek verkocht! Voor mij een mijlpaal natuurlijk. Het is erg leuk om te ervaren dat de vraag naar bijenwasdoeken in een soort stroomversnelling komt. Er komen nu zelfs winkels naar mij toe, omdat ze doeken graag willen verkopen. De doeken zijn vanaf vandaag bijvoorbeeld ook te koop in de nieuwe delicatessenwinkel de Kaaskop in Groningen en bij Opgeweckt Noord liggen ze al een maand.

ecodoeken rolletjesVoor mij is de 1000e bijenwasdoek een aanleiding tot vernieuwing. Ik heb nu ook een ecologische lijn. De nieuwe doeken zijn gemaakt van ecologisch geteelde katoen van Pure Coverz. Nog een beetje duurzamer dus dan de eerste doeken, die ik voorlopig ook nog zal blijven maken. De ruitjes blauw, rood, geel en groen en de boertjes blijven in het assortiment.

Ruitjes zijn er ook in de ecologische katoen, cerise (rood), mosgroen, petrol blauw en lavendel (heel licht paars). Dan heb ik een neutrale van ongebleekte katoen. Een mooie toevoeging zijn de patroontjes met vlinders en bloemetjes en met een winterkoninkje en paddenstoelen. De laatste heeft veel groen en rood en heeft daardoor een echt ‘kerst’ uitstraling.

ecodoekbloem ecodoekvogel

Dus, als u al op zoek bent naar leuke sinterklaas- en kerstcadeautjes dan ligt hier een nieuwe mogelijkheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s