Pallet: afval of salontafel?

Wij het dak op zolder aan het isoleren. Je wilt niet weten hoeveel ruimte dat isolatiemateriaal inneemt als je nog niet zover bent om het allemaal in één keer ter verwerken. Maar dat terzijde. Dat isolatiemateriaal (uiteraard biologisch verantwoord) werd aangeleverd op een enorm pallet. En wat bleek: het was een weggooipallet, het hoefde niet terug. Het lag bij ons in de woonkamer op de grond, op de plek waar ooit nog wel eens een salontafel zou kunnen staan. Je voelt hem natuurlijk wel aankomen. Het idee werd geboren om van het pallet een tafel te maken. Het was een kwestie van wat zagen, schroeven en lijmen, schuren en lakken. Het zelf iets maken van ‘afvalmateriaal’ geeft veel plezier en een enorme voldoening. En ik zal eerlijk zeggen dat ik trots ben op het resultaat, want de tafel is nog mooi ook.

Nu nog gewoon een pellet, maar in gedachten ...

Nu nog gewoon een pellet, maar in gedachten …

Een beetje zagen,

Een beetje zagen,

een beetje schuren

een beetje schuren

de poten eraan schroeven,

de poten eraan schroeven,

nog even lakken en...

nog even lakken en…

klaar is Kees, een salontafel die er mag wezen.

klaar is Kees, een salontafel die er mag wezen.

One thought on “Pallet: afval of salontafel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s