Paasboodschap

Ik zal heel eerlijk bekennen dat de eerste keer toen ik er langs fietste, ik iets had van ‘moet dit nou? ‘ Het toeval (?) wilde dat ik er de afgelopen weken wat vaker langs kwam. Ik ben van gedachten veranderd en ben het gaan waarderen. Wat dan? Een paasboodschap opgeprikt aan een boom, langs de weg van Odijk naar Houten.

paasboodschap 2

Een heel eenvoudige maar mooie manier om langskomende mensen toch iets van de blijde boodschap van Pasen mee te geven. Genoeg om weer even wakker geschud te worden. Heb je er niks mee, dan haal je gewoon je schouders op en kijk je de andere kant op. In mijn herinnering heb ik in aan het begin van de veertigdagentijd ook nog andere teksten gezien met woorden als licht, hoop, nieuw leven. Nu weet ik echter niet meer of die er echt hebben gehangen of dat het mijn eigen associaties waren. Maar hoe dan ook, degene die de boodschap(pen?) heeft opgehangen bekommert zich om mensen en wil ze iets moois meegeven voor onderweg. Dat is toch prachtig? Misschien wel een veel effectievere manier dan via internet.

PS, aanstaande zaterdag is het Earth Hour, een uur zonder licht. Hét uur waarop je laat zien dat je de toekomst van de Aarde belangrijk vindt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s